Self made LEGO foto’s

Ben je creatief?

Voorbeeld LEGO foto

En wil je dit graag vastleggen? Op deze pagina plaatsen wij de leukste en mooiste foto’s die jullie insturen. Wij zijn zelf al begonnen, zodat je een idee krijgt wat je zou kunnen doen en om je alvast al een beetje te laten genieten natuurlijk.

Wat is de bedoeling?

Er zijn eigenlijk niet veel regels. Het moeten in ieder geval foto’s zijn van LEGO. De foto’s mogen hooguit een afmeting hebben van ……. en de foto’s mogen absoluut niet zijn gekopieerd van andere. Laat je creatieve geest zijn gang gaan en stuur jouw beste foto in.

De beste LEGO foto’s

Iedere maand kiezen we de leukste, mooiste of beste foto’s uit om hier te plaatsen met vermelding van jouw naam (alleen met jou toestemming). Als wij niet kunnen kiezen tussen al die mooie LEGO foto’s, dan vragen wij jullie om te stemmen ….

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al die creatieve foto’s die we te zien krijgen! Dus ga aan de slag, pak je camera erbij en schiet er op los. Een keer per kwartaal krijgt de winnende foto van alle ingestuurde LEGO pictures een cadeau. Dat cadeau heeft natuurlijk te maken met.. juist, LEGO.

Foto’s insturen

De foto’s kunnen worden geupload onder aan deze bladzijde. Heb je vragen over deze actie, dan kun je een e-mail sturen naar info@bricksfan.nl. Wij proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Krijgen we veel van dezelfde soort vragen, dan maken wij een “veel gestelde vragen” pagina aan.

Succes! (We werken nog aan de site, het insturen is op dit moment nog niet mogelijk helaas. Je kan natuurlijk wel al beginnen met het maken van je foto’s)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *